Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Hoe vergaat het onze snurkers?

19-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
195x90_snurken_01.jpg
Op zaterdag 15 maart 2014 zag je de aftrap van onze snurktest. Hoe vergaat het onze snurkers en hun partners na een maand testen? Helpen al die dure middelen tegen het snurken en wat heb je er als partner aan? Ga je er beter door slapen, heb je eindelijk een goede nachtrust als je bedgenoot met een rugband, een neusspreider of een antisnurkbeugel naast je ligt? Welk product is favoriet, is het snurken afgenomen, slaapt de partner rustiger of helpt helemaal niets?
Tussenstand
Het snurkkussen lijkt favoriet, maar sommige kandidaten snurken zelfs op dit kussen stevig door. De neusstrips dan? Ze zijn simpel aan te brengen, je hebt geen accu's of gebruiksaanwijzing nodig en ze zijn ook nog eens goedkoop. Ze lijken te werken, althans de echtgenoot van één van de vijf kandidaten is er in ieder geval zeer tevreden over.
Einduitslag
Hoe het met de vijf kandidaten en hun partners verder gaat ziet u in de uitzending van 10 mei 2014. In de studio zullen de vijf snurkers dan met hun partners uitgebreid vertellen over hun bevindingen. We praten dan met een KNO-arts over de medische oorzaken van (en eventuele oplossingen voor) het snurken. Natuurlijk presenteren we die dag ook de uitslag van de grote snurktest.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!