Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Hoe krijgen gedupeerde klanten van Crédit Agricole hun geld terug?

21-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
credit agricole 930
Maar liefst 34.000 euro moest een dochteronderneming van Crédit Agricole terugbetalen aan Gerard de Graauw. De bank rekende jarenlang een veel te hoge rente voor het doorlopend krediet van De Graauw. Hij stapte daarom naar het KiFiD en kreeg na een jarenlange strijd gelijk.
Mogelijkheden te veel betaalde rente terug te krijgen
Naast Gerard de Graauw heeft Crédit Agricole natuurlijk ook andere klanten op dezelfde manier behandeld. Zij kunnen ook aanspraak maken op compensatie voor te veel betaalde rente. Maar hoe moet je dat nu voor elkaar krijgen?
In Kassa vandaag aandacht voor de route via het KiFiD. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening heeft immers ook in het voordeel van Gerard de Graauw beslist. Bij de gang naar het KiFiD kunnen eventuele gedupeerde klanten van Crédit Agricole zich laten bijstaan door Stichting Geldbelangen van Rob Goedhart. Naast het KiFiD zijn er ook andere mogelijkheden om te proberen om mogelijk te veel betaalde rente terug te krijgen.
Daarnaast gaat Kassa op bezoek bij Crédit Agricole. De bank weigert inmiddels drie uitzending om tekst en uitleg te geven. Dus gaat Brecht maar zelf bij de bank op bezoek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

Najv
Najv21 apr. 2018 - 19:32

Heb ook al meer dan 15 jaar alleen maar rente betaald, (ribank Nederlandse voorschot bank) heb de gegevens opgevraagd bij de bank nav voorbeeld brief kassa. Ben benieuwd of ik gehoor krijg. 

1 Reactie
tijger1
tijger122 apr. 2018 - 10:23

Zou u dan niet eens beginnen met aflossen?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!