Kassa

Heb ik dat! Gillende kinderen in het vliegtuig

  •  
10-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
hebikdat logo 930
In Heb ik dat! deze week de ergernis van Hinderkien Roossien. Zij gaat graag op vakantie voor rust en ontspanning. Samen met vrienden boekt zij dan ook een Adult Only reis om niet gestoord te worden door gillende kinderen. Helaas wordt de rust ruw verstoord door alle krijsende baby’s in het vliegtuig. Maar Hinderkien heeft de oplossing!
De oplossing volgens Hinderkien: een doorzichtige geluidsdichte scheidingswand in het vliegtuig waar de gezinnen apart zitten of een 'adult only' vliegtuig, dus vliegtuigen voor alleen volwassenen.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (10)

harrybre
harrybre12 nov. 2018 - 13:27

"een doorzichtige geluidsdichte scheidingswand in het vliegtuig".  Ook al de technische oplossing daarvoor, of enkel wishful thinking ?Wat dacht u overigens van walmende 30+ ers, kwebbelende oudtantes, en veel te dikken buren in een vliegtuig ?

manwijf
manwijf12 nov. 2018 - 13:07

Onopgevoede koters mogen ze van mij ook apart zetten. Het liefst allemaal bij elkaar. Kunnen ze elkaar vervelen. Luidruchtige ouders met hun zgn, leuke kids verpesten niet alleen reizen, maar ook uit eten gaan en het drinken van een kopje koffie is niet leuk meer als er van die asocialen zitten. Ik loop er een straatje voor om. Zolang kinderen zelf geen portemonnaie meenemen zijn ze geen klant en jagen ze anderen weg. Wat ouders bezield om ze mee te nemen, ontgaat mij ook volledig. Egoisme voert altijd de boventoon. Kinderen houden niet van koffiedrinken. Kinderen willen spelen! 

.aagje
.aagje11 nov. 2018 - 15:31

Gillende kinderen ,zeurende oudjes,vervelende pubers en chagrijnige 30 + SER’s  gezellig in een vliegtuig .lang leve het leve .we hebben allemaal het zelfde traject afgelegd . 

1 Reactie
manwijf
manwijf12 nov. 2018 - 13:09

"het leve" ??Gelukkig hebben NIET allemaal hetzelfde traject afgelegd. 

holiday
holiday11 nov. 2018 - 13:14

Wat een slappe antwoorden hieronder, zeker ook ouders met gillende kinderen.Als opvoeder mag je verwachten dat je je kinderen bij brengt dat ze niet zo luidruchtig behoren te zijn op bepaalde momenten en dat ze luisteren als je zegt dat ze stil moeten zijn.Lukt dat niet dan vaal je als ouder.Een vliegtuig is geen speelterrein waar ze kunnen ravotten. Veel mensen storen zich aan gillende kinderen met hun hoge stemmetjes, niet alleen in een vliegtuig maar ook in een restaurant of dergelijke.

2 Reacties
bharmsen
bharmsen11 nov. 2018 - 17:24

Ik ben inmiddels 74 en mijn ouders waren niet in de gelegenheid om met mij te vliegen en heb inmiddels heel wat gevlogen maar er zijn mensen die overal over zeiken., 

manwijf
manwijf12 nov. 2018 - 13:15

Alleen al je taalgebruik doet mij vermoeden, dat je uit een milieu komt waar dit gemeengoed is. Fijn voor jou, maar val een ander niet lastig met je onaangepaste gedrag!

audb
audb11 nov. 2018 - 10:25

Er is anders plaats genoeg voor deze mevrouw en haar vrienden in de bagage ruimte dan heeft ze ook geen last van andere mensen, Ik kan me best voorstellen dat als je naar nieuw Zeeland gaat dat je wilt slapen in een vliegtuig maar dan kan je beter 1ste klas of in het geval van deze dame business class gaan vliegen. Maar ik moest meteen denken aan Amsterdam daar wonen ook dit soort mensen.

1 Reactie
manwijf
manwijf12 nov. 2018 - 13:12

De hufterigheid regeert al veel te vaak zal je bedoelen. 

bharmsen
bharmsen11 nov. 2018 - 9:37

Zeker vergeten dat ze zelf ook ooit kind was, wat een gezeik zeg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!