Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Haarlemmermeer verbiedt verkoopactie Tango

23-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
tango_02.jpg
Het tankstation van Tango in Beinsdorp mag de komende twee zaterdagen niet stunten met de prijzen voor benzine en diesel. Burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer heeft besloten de verkoopactie van Tango in Beinsdorp te verbieden, zo maakte de gemeente donderdag bekend. Zaterdag 11 en 17 april zorgde de actie voor verkeerschaos rond het tankstation.
Tango verkoopt vanwege het tienjarig bestaan deze maand op zaterdagen benzine en diesel voor prijzen van tien jaar geleden. Dat zorgt voor een enorme toename van automobilisten bij de tankstations. Ondanks de inzet van verkeersregelaars liep het verkeer volgens burgemeester Weterings volledig vast rond het tankstation in Beinsdorp. Eerder verbood de geemeente Leeuwarden de Tango-actie al om dezelfde reden.
De pomp van Tango in Beinsdorp mag wel benzine verkopen de komende zaterdagen, maar dan tegen reguliere prijzen. Tango heeft inmiddels zelf ook besloten de verkoopactie in Beinsdorp af te blazen. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!