Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

GVB promoot chipkaart met Chippendales

14-08-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2616476.jpg
Het Amsterdamse vervoerbedrijf GVB gaat de komende twee weken vier Chippendales inzetten om het gebruik van de ov-chipkaart te promoten. De atletisch gebouwde heren zijn vanaf vrijdag een aantal dagen in de metro te vinden om klanten te wijzen op het afschaffen van de strippenkaart op de ondergrondse lijnen in de hoofdstad.
Het ludieke viertal staat vrijdagochtend op Station Sloterdijk. De vier Chippendales maken deel uit van de zeshonderd extra medewerkers die het GVB tot eind augustus inzet om de bewoners van de hoofdstad te wijzen op de definitieve invoering van de ov-chipkaart in de metro. Uiteindelijk moet naar verwachting in de winter het hele openbaar vervoer overgaan op de chipkaart.
In de Rotterdamse metro is dat al sinds 29 januari het enige geldige betaalmiddel. Uit onderzoek blijkt dat mensen pas enthousiast worden over de ov-chipkaart als ze hem gebruiken.
Bron: ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!