Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Goud wint glansrijk van pensioen

09-12-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
goudstaven_04.jpg
Ook al werd dit jaar in economisch opzicht gedomineerd door zware onderwerpen als de schuldencrisis, de AOW en ons pensioen, op basis van veel voorkomende gezochte economische termen komt Google tot de conclusie dat goud ons toch nader aan het hart ligt dan de oudedagsvoorziening.
Ook de perikelen van oliemaatschappij BP in de Golf van Mexico werden interessanter gevonden dan het inkomen dat ons wacht als we niet meer werken. BP prijkt op een tweede plaats in de lijst van tien geselecteerde termen in relatie tot de economie. Maar daarna komt dan toch de AOW om de hoek kijken.
En hoewel we voor de AOW maar mondjesmaat de straat opgingen, staat 'staking' op de vierde plaats en zijn 'pensioenen' terug te vinden op nummer vijf.
Nederlandsche Bank-president Nout 'Wellink' wint het van 'terugroepactie', 'schuldencrisis' en 'deeltijd-WW'. De 'stresstest' waaraan de Europese banken zich moesten onderwerpen, sluit de rij.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!