Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Google in vaarwater Twitter en Facebook

10-02-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
google_07.jpeg
Google heeft op het gebied van sociale netwerken op internet weinig in de melk te brokkelen. Het bedrijf beschikt met Orkut wel over een eigen netwerk, maar dat wordt weinig gebruikt. Facebook en Twitter zijn de afgelopen jaren hard gegroeid.
Facebook telt inmiddels vierhonderd miljoen gebruikers, Google wil niet zeggen hoeveel mensen Gmail gebruiken. Volgens comScore, dat internetverkeer volgt, trok de dienst in december ruim 176 miljoen unieke bezoekers. Veel mensen maken echter gebruik van meerdere gratis e-maildiensten op internet. Gmail moet nog altijd Windows Live Hotmail en Yahoo Mail voor laten gaan, aldus comScore.
Google was al bezig met de ontwikkeling van de e-mail van de toekomst. Met dit product, Google Wave, wordt het mogelijk om meer online samen te werken, ook bijvoorbeeld op het gebied van tekstverwerking. Google Wave kan echter alleen nog op uitnodiging worden gebruikt. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!