Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Goedkoop treinen dankzij wegwerkzaamheden

20-09-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
spoor.jpg
Rijkswaterstaat biedt reizigers tussen Den Haag en Rotterdam de komende twee weekends treinretours aan voor 2,50 euro. Normaal betalen treinreizigers 8,80 euro. Tijdens beide weekends is de A13 richting Rotterdam afgesloten tussen Delft-Zuid en het Kleinpolderplein wegens werkzaamheden. De goedkope treinkaartjes moeten helpen om verkeerschaos te voorkomen. Dat meldde Rijkswaterstaat woensdag.
Met de auto
Wie toch met de auto vanuit Den Haag naar Rotterdam wil, wordt aangeraden om te rijden via de A12 en de A20. Omdat ook de afslagen tussen Delft-Zuid en Rotterdam dicht zijn, is dat volgens Rijkswaterstaat de enige manier om Rotterdam The Hague Airport vanuit Den Haag te bereiken.
De goedkope treinkaartjes worden op 22, 23, 29 en 30 september verkocht. Ook ten zuiden van Rotterdam zal het verkeer komende zaterdag en zondag hinder ondervinden door wegwerkzaamheden. Daar gaat de A29 richting Rotterdam tussen Oud-Beijerland en knooppunt Vaanplein (A15) dicht.
Bron: ANP

Meer over:

trein, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!