Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Geen kopers bij eilandenactie Media Markt

18-11-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
eiland_02.jpg
De onbewoonde eilanden die Media Markt enkele dagen in de etalage had staan, zijn niet verkocht. Ook het leasecontract voor een Ferrari California (8888 euro per maand) ging niet over de toonbank.
Verloot
Tijdens het jaarlijkse 'Gekkenhuis'-winkelfestijn van de elektronicaketen werd wel één eiland verloot: Raspberry Island pal voor de Canadese kust, met een waarde tussen tussen de 50.000 en 60.000 euro. De winnaar is een 40-jarige Hagenaar. ,,Mogelijk krijgen onze plannen voor een vakantiehuis in Finland of elders in Europa nu ineens een hele andere wending'', aldus de man. Hij dacht in eerste instantie dat het om een grap ging.
Palmen en witte stranden
Verder hebben volgens Media Markt tien mensen contact gezocht met de makelaar van de eilanden. Media Markt had er onder meer ook eentje bij New York in de aanbieding, en een eiland vol palmen en witte stranden in de Caraïben.
Het winkelbedrijf probeert elk jaar tijdens een speciale actieperiode de aandacht van klanten te trekken met de meest vreemde producten. Zo werd in 2012 een ruimtereis verkocht aan een 18-jarige jongen uit Helmond.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!