Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Geen code bij MyePet

28-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Jesse van den Berg uit Zwolle kreeg voor haar achtste verjaardag een nieuwe MyePet. Naast een zachte knuffel, kun je met een code die bij de knuffel wordt geleverd, toegang krijgen tot een speciale internetomgeving van de MyePets. Alleen zat bij de knuffel van Jesse geen code.
Moeder Francisca heeft meteen gemaild naar het bedrijf van de MyePets, MGA Entertainment maar kreeg automatisch antwoord terug waarin duidelijk stond: als u de code niet meer heeft en ook niet meer is te achterhalen, dan kunnen wij u helaas niet meer helpen.
“Dat berust op een misverstand,” aldus MGA Entertainment. “Wij zijn er juist zo trots op dat we elke klant binnen 24 uur een passend antwoord geven. En in dit geval kon er makkelijk een nieuwe code worden opgestuurd. We hebben daarom het automatische antwoord meteen aangepast.”
MGA Entertainment heeft Jesse meteen een nieuwe code gegeven en voor het ongemak krijgt Jesse ook nog eens een twee nieuwe MyePets!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!