Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Geen aansluiting voor koptelefoon bij nieuwe iPhone

08-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
89 keer bekeken
  •  
iPhone 7 930x520
Apple lanceerde woensdag het nieuwste iPhone-model, de iPhone 7. De smartphone is uitgerust met vernieuwde onderdelen, maar heeft ook enkele toepassingen verwijderd, waaronder de plug-ins.
Lancering
Apple introduceerde de nieuwe iPhone 7 op een speciaal georganiseerd evenement. De iPhone 7 is waterdicht en heeft onder andere een betere camera, ten opzichte van de iPhone 6S. Ook gaat de batterij langer mee, belooft Apple.
Draadloos
Opmerkelijk is dat de nieuwe telefoon geen plug-ins heeft. Er is onder andere geen aansluiting voor een koptelefoon. Apple gaat voor draadloos en heeft draadloze oordoppen ontwikkeld. Voor koptelefoons met draad kan er gebruikt worden gemaakt van een zogeheten Lightning Port, een verlengstuk om een koptelefoon alsnog aan te kunnen sluiten.
Homeknop
Verder ontbreekt er een mechanische homeknop.
De iPhone 7 is vanaf vrijdag te bestellen. De prijs voor de nieuwe smartphone zal minstens 769 euro zijn. De grotere iPhone 7 Plus heeft een prijskaartje van 909 euro.
Bron: Kassa
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!