Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 26 september om 19:05npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

FNV vreest bankroet elektronicaketen Klein

29 jan 2016
  •  
leestijd 1 minuten
logo foto klein 930x520
Vakbond FNV vreest voor een faillissement van elektronicaketen Klein. Volgens de bond zijn de 34 filialen van de keten gesloten en heeft het personeel te horen gekregen dat ze hun sleutels moeten inleveren. Het bedrijf zelf is niet bereikbaar voor commentaar.
,,Wij hebben van het bedrijf geen bevestiging gekregen, maar alles wijst op een faillissement'', zegt FNV-bestuurder Niels Suijker die zijn informatie heeft van bij de keten werkzame leden van de bond.Vrijdag kwamen in de loop van de dag via diverse media berichten naar buiten over gesloten winkels en mogelijke betalingsproblemen bij Klein. Op sociale media zijn veel reacties van teleurgestelde klanten terug te vinden.
Mocht de keten inderdaad omvallen, dan zou dit de zoveelste tegenslag voor de Nederlandse winkelstraat zijn, na het faillissement van onder andere Schoenenreus, warenhuisketen V&D en de schoenenzaken van Macintosh. Klein, ook wel bekend als Foto Klein, telt volgens FNV tussen de tweehonderd en driehonderd medewerkers. De zaak is vooral in de omgeving van Rotterdam een begrip. ANP

Meer over:

, , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!