Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Fit For Free past onder druk voorwaarden aan

09-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sportschool_01.jpg
Onder druk van consumentenorganisaties en toezichthouders heeft Fit For Free zijn voorwaarden aangepast. Veel klanten vinden onder meer het opzeggen van een sportabonnement te ingewikkeld. Dat meldt het AD.
Klachten
De sportschoolketen is terechtgewezen door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op aandringen van de Consumentenbond. De Consumentenbond noemt de voorwaarden 'onsportief'. De afgelopen jaren heeft de Consumentenbond veel klachten binnengekregen over Fit For Free. Het gaat volgens woordvoerster Joyce Donat vooral over het opzeggen, maar ook over het pasjessysteem van de sportschool. Als mensen het pasje niet inleverden, bleef de sportschoolketen nog 2,95 euro per maand incasseren.
Abonnementsprijzen
Fit For Free heeft de abonnementsprijzen op de website verduidelijkt, want ook dat zou een ergernis zijn van klanten. De ACM vindt dat de consumenten nu een betere keuze kunnen maken.
Bron: AD.nl

Meer over:

sport, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!