Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Extra watertappunten bij warmte op Pinkpop

02-06-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
water_2_09.jpg
Als de voorspellingen uitkomen en de temperaturen komend weekend richting de 30 graden gaan, zorgt Pinkpop voor extra drinkwater. Volgens festivaldirecteur Jan Smeets komen er meer tappunten voor gratis drinkwater en zet de organisatie extra mensen in om het water aan te leveren.
Schaduw
De grote nieuwe tent, Stage 4, biedt volgens hem schaduw. ,,Daar kunnen mensen schuilen tegen de zon.'' Ook heeft de organisatie zich voorbereid op eventuele onweersbuien. ,,De blikseminstallatie is goed geregeld.''
Vooral op zaterdag en zondag lijkt het zomers te worden, met temperaturen die kunnen oplopen tot boven de 30 graden. Smeets moet het eerst allemaal maar eens zien. ,,Morgen kan het weer anders zijn'', zei hij maandag.
Programma
Op de 45e editie van Pinkpop staan onder anderen The Rolling Stones, The Scene, Editors, Stromae en Metallica op het programma. Voor de zondag zijn nog kaarten verkrijgbaar. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!