Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Expert neemt garantie over van Scheer & Foppen

27-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
dvd speler elektronica winkel 930
Elektronicabedrijf Expert neemt de garantieverplichtingen over van de failliete keten Scheer & Foppen, meldt Retailnews.nl. Expert heeft bij de curator van Scheer & Foppen aangegeven de reparaties uit handen te willen nemen.
Diverse Expert-winkels hebben een vestiging in een streek waar ook Scheer & Foppen winkels heeft. Omdat klanten met vragen over garantie van defecte producten zich bij Expert-winkels meldden, kwam het bedrijf op het idee de verplichtingen over te nemen.
Scheer & Foppen is half juni failliet verklaard . De winkels van Scheer & Foppen en de online winkels Bobshop.nl, Internetshop.nl, Modern.nl en Scheerenfoppen.nl blijven tot in elk geval 1 juli open, aldus de curator.
Voor de afwikkeling van garantie zijn klanten van Scheer & Foppen aangewezen op de curator. Een vervangend product of geld terugkrijgen zit er vaak niet in, omdat andere schuldeisers voorrang hebben. Consumenten kunnen bij een ondeugdelijk product ook een beroep doen op fabrieksgarantie, mits die op het product van toepassing is. Bron: Kassa/Retailnews
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!