Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Even geduld a.u.b. in plaats van NOS Journaal

30-01-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
nos.jpg
Ruim anderhalf miljoen mensen hebben donderdagavond gekeken naar het geïmproviseerde verslag dat werd uitgezonden nadat een gewapende overvaller de redactie van de NOS wist binnen te dringen. De uitzending op NPO 1 staat met 1.551.000 kijkers op de tweede plaats in de lijst van 25 best bekeken tv-programma's van donderdag, meldde de Stichting KijkOnderzoek (SKO) vrijdag.
'Even geduld a.u.b.'
Wie naar het NOS Achtuurjournaal of Wie is de Mol? op NPO 1 wilde kijken, kreeg bijna een uur lang de tekst 'Even geduld a.u.b.' voorgeschoteld. Er was ook geen geluid. Op dat moment werden omroepgebouwen ontruimd vanwege de indringer op het Media Park. Het wapen van de negentienjarige man uit Pijnacker bleek later nep.
Het vervallen van het NOS Achtuurjournaal speelde RTL 4 ongewild in de kaart: Goede tijden slechte tijden was donderdag het best bekeken programma met 2.161.000 mensen. Een extra uitzending van RTL Nieuws over het incident bij de collega's van de publieke omroep trok 1.527.000 kijkers. ANP

Meer over:

diginieuws, wapens, nos
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!