Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Enquête: Wat ben jij kwijt aan schoolkosten?

27-08-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1358 keer bekeken
  •  
school onderwijs klas 1127
Door een nieuwe wet mogen kinderen per 1 augustus niet meer uitgesloten worden van schoolactiviteiten, ook niet als ouders de vrijwillige ouderbijdrage niet kunnen betalen. Maar hoe zit het met alle andere schoolkosten? Kassa brengt samen met Ouders & Onderwijs vage en onduidelijke schoolkosten in kaart. Help mee en vul de enquête in!
Ouders & Onderwijs begint vanaf zaterdag 28 augustus met de campagne 'Schoolkosten: wie betaalt wat?' Elk jaar krijgen ouders een flinke rekening voor de kiezen voor allerlei schoolkosten. Maar wat is verplicht of vrijwillig? Wat mag een school allemaal in rekening brengen? En moet je wel allerlei materialen zoals laptops en woordenboeken aanschaffen? We zijn ook benieuwd welke vage en onduidelijke schoolkosten je tegenkomt.

Enquête

Er zijn voor ouders nog veel vragen over de schoolkosten. Help ons mee om het allemaal inzichtelijk te maken door DEZE ENQUÊTE in te vullen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!