Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Endemol steekt miljoenen in online video

13-11-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Logo_Endemol.jpg
Ook tv-productiebedrijf Endemol gaat zijn internationale activiteiten op het gebied van online video verder uitbouwen met de oprichting van een nieuw bedrijf genaamd Endemol Beyond. De nieuwe onderneming wordt ondersteund met een eerste investering die kan oplopen tot 30 miljoen euro, maakte Endemol woensdag bekend.
Themakanalen
Endemol Beyond wordt een netwerk van aaneengesloten internationale en lokale kanalen, verspreid over platforms als YouTube, Yahoo, AOL, MSN, Dailymotion. ,,Het netwerk omvat verschillende themakanalen, variërend van comedy tot entertainment en van fashion tot film. Naast premium content van Endemol kunnen ook programma’s van andere producenten worden ingezet'', laat Endemol weten.
Digitale video projecten ontwikkelen
Het concern wil met het nieuwe bedrijf de bestaande digitale video projecten in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje sneller ontwikkelen. Ook zullen er nieuwe groeimarkten worden toegevoegd. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!