Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Drugs in pindakaas en wenskaarten

01-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
pindakaas 930 x 520
Criminelen in Rotterdam hebben een bijzondere manier bedacht om drugs te verstoppen. Agenten hielden in de stad een 55-jarige Rotterdammer en een 31-jarige man uit Capelle aan den IJssel aan met twee boodschappentassen met potten pindakaas en wenskaarten. In de kaarten zaten tussen twee lagen papier verboden middelen verstopt en ook de pindakaas werd hiervoor gebruikt.
De twee kwamen uit een woning aan de Beatrice Woodstraat, die de politie al lange tijd in de gaten hield. In januari deed de politie nog een inval, waarbij spullen werden aangetroffen die wezen op drugshandel. In huis vond de politie ook een doos met 30.000 euro en een geladen revolver.
Agenten arresteerden ook een 31-jarige man uit Capelle aan den IJssel die vanuit het huis er met zijn auto vandoor was gegaan. In zijn tas zat ruim 35.000 euro. In het huis werd nog eens 30.000 euro en heel veel potten pindakaas met drugs aangetroffen.
Er werden ook nog twee vrouwen en drie andere mannen aangehouden. De zes mannen zitten nog vast. De vrouwen zijn vrijgelaten. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!