Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Drie Polare-winkels dicht

03-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Polare-LOGO_21.jpg
De boekenwinkels van het failliete Polare in Arnhem, Breda en Hilversum sluiten definitief. Dit zei curator Kees van der Meent donderdag.
Zwolle
Ook de winkel in Zwolle is inmiddels dicht, maar daarover lopen nog gesprekken. Nog voor het weekend moet duidelijk zijn of deze vestiging in andere handen komt of dat ook hier het doek valt. ,,De gesprekken over Zwolle lopen al wel erg lang'', aldus Van de Meent.
'Niet ontevreden'
De winkel in Haarlem was al in een eerder stadium gesloten. Van de 21 Polare winkels in Nederland zijn er nu 16 verkocht. Van der Meent is ,,niet ontevreden met dit resultaat''. Eerder hield hij er rekening mee dat hooguit voor 10 of 11 winkels belangstelling zou zijn.
Polare ging eind februari failliet. De winkelketen ontstond in 2012 door de samenvoeging van Selexyz en De Slegte en was tot aan het faillissement eigendom van de Nederlandse investeringsmaatschappij Procures. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!