Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Doorgeefcadeaus populair op Marktplaats

27 dec 2018
  •  
leestijd 1 minuten
cadeaus kerst sinterklaas 930x520
Na deze Kerstmis is het aantal truien, vesten, schoenen, bordspelen en navigatieapparatuur dat op Marktplaats te koop wordt aangeboden veel groter dan gebruikelijk. Een woordvoerder van Marktplaats meldt dat het vermoedelijk voor een deel gaat om kerstcadeaus die na de feestdagen direct online te koop worden aangeboden.

Doorgeefcadeaus

In vergelijking tot de periode voor kerst zijn er ruim 1200 nieuwe advertenties geplaatst voor navigatieapparatuur, ruim 3000 voor truien en vesten en bijna 1800 voor mutsen, sjaals en handschoenen. Van bordspellen, puzzels en andere hobbyspullen zijn ruim 2040 nieuwe advertenties geplaatst. Van schoenen zijn dat er bijna 21.800.
,,De warme kerstdagen maken de mutsen, sjaals en handschoenen tot een populair doorgeefcadeau'', zegt een woordvoerder van Marktplaats. ,,Maar ook zijn er cadeaus die worden doorgegeven omdat ze niet passen of omdat mensen ze dubbel hebben.'' ANP

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!