Kassa

Diverse theaters en poppodia schrappen voorstellingen

14-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
concert festival publiek 1127
Diverse grote theaters en poppodia organiseren voorlopig geen voorstellingen meer voor een publiek van dertig mensen. De ontheffing om meer publiek toe te laten is opgeheven.
Het Luxor in Rotterdam heeft alle voorstellingen die tot en met 25 oktober gepland stonden geannuleerd.

Carré in Amsterdam houdt de deuren tot ten minste 27 oktober dicht. "Helaas is het toegestane aantal van dertig bezoekers voor ons theater niet haalbaar met een capaciteit van 1756 stoelen. Bezoekers zullen zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld", schrijft het theater op de website.

DeLaMar en 013 ook dicht

Het DeLaMar Theater blijft voor een langere periode gesloten. "We hebben de afgelopen tijd ontzettend ons best gedaan om voorstellingen aan te bieden voor een kleiner publiek, maar met een capaciteitsbeperking van dertig personen kan de programmering de komende tijd helaas niet doorgaan. We hebben dan ook het moeilijke besluit genomen om ons theater in ieder geval tot en met 15 november te sluiten", meldt het Amsterdamse theater op zijn website.
Ook 013 in Tilburg zal de komende weken dicht zijn. Het poppodium blijft tot in ieder geval 11 november gesloten. Paradiso en de Melkweg, eveneens in Amsterdam, zijn nog aan het kijken naar de exacte plannen, maar een woordvoerder van eerstgenoemde gaat er vanuit dat alles dat gepland stond voor de komende vier weken wordt afgeblazen. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!