Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Dinsdag in Kassa Groen: Zo begin je een moestuin

17-02-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kassa-groen_02.jpg
De geraniums en klimop een beetje zat? Begin je eigen moestuin. Het kan al op een balkon. Ook in Kassa Groen: een flexibel zonnepaneel, die je onder de arm meeneemt naar de camping. Na fairtrade koffie is er nu ook 'fairchain' koffie. Lana leert ons hoe we het huishouden goed kunnen organiseren. Wat bespaart water beter: korter douchen of een spaardouche?
Flexibel zonnepaneel
Een revolutie op het gebied van de zonnepanelen: flexibele zonnepanelen! Zonnepanelen op een rolletje die je onder je arm mee kunt nemen: naar de camping bijvoorbeeld.
Wat is fairchain koffie?
Er is al gewone koffie en fairtrade koffie maar nu is er nog iets nieuwers: Fairchain koffie. Koffie die eerlijker en lekkerder zou zijn.
Begin een moestuin
Als je de geraniums en de klimop zat bent kun je een moestuin beginnen. En daar hoef je geen hele tuin voor te hebben: dat kan ook heel goed op een balkon! In Kassa Groen hoe je moet beginnen.
Tips Lana
Lana geeft tips hoe je je huishouden goed kunt organiseren.
Water besparen onder de douche
Aart Taminiau tekent het dilemma over hoe je het meeste water kunt besparen: met een spaardouche of door korter te douchen!
Kassa Groen is dinsdagavond om 19.30 uur op de buis, op Nederland 2.
Praat mee via Twitter!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik #KassaGroen in je tweet om mee te discussiëren!
Een uitzending gemist? Terugkijken kan via kassagroen.vara.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!