Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Dierenbescherming lanceert 'Ik Zoek Baas-app'

03-06-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
273 keer bekeken
  •  
kat1_01.jpg
De Dierenbescherming lanceert vandaag de 'Ik Zoek Baas-app' voor Android en IOS. Via de app is overal en altijd te zien welke dieren er in welk asiel, dat is aangesloten bij de Dierenbescherming, op een nieuw baasje wachten.
Kaartfunctie
Met een in te stellen filter kan een eigen selectie uit het aanbod worden gemaakt en dieren waar de gebruiker belangstelling voor heeft kunnen worden opgeslagen als favoriet waardoor ze gemakkelijk terug te vinden zijn. Door middel van een kaartfunctie is bovendien te zien waar de dichtstbijzijnde asielen te vinden zijn.
Logisch
Al jaren is de website ikzoekbaas.nl een van de meest bezochte sites van de Dierenbescherming. Gemiddeld maken zo'n 150.000 bezoekers per maand gebruik van deze site om te kijken of hun nieuwe kat, hond, konijn of knaagdier wellicht in een dierenopvangcentrum te vinden is. Mede met het oog op de enorme groei van het gebruik van smartphones en tablets, is het logisch dat de asieldieren nu ook mobiel gaan. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!