Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

De nieuwe presentator is...

27-11-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
nieuwe_presentator_groot.jpg
Graag stellen wij u voor: Brecht van Hulten, de nieuwe presentator van Kassa!
Met Brecht zijn wij de lege studio van Kassa gaan bekijken. Wilt u weten wanneer het bij Brecht begint te kriebelen? En waar zij zich een vis in het water voelt? Of wat zij graag als eerste wil testen? Bekijk dan hierboven het (exclusieve) interview voor de Kassa-site met de nieuwe presentator. 8 januari 2011 zal Brecht voor het eerst Kassa presenteren. "Ik heb er heel erg veel zin in. Het is altijd eng, maar het voelt heel goed," aldus Brecht. "Kassa heeft zoveel verschillende aspecten: tests, scherpe interviews en het publiek, die het programma zo leuk maken."
Mogelijk kent u Brecht van Hulten van Volgende Vraag en de finale van het Kinderen voor Kinderen Songfestival voor de VARA. Zij werkte ook aan het radioprogramma Spijkers met Koppen. Haar televisiedoorbraak beleefde zij bij het NOS Jeugdjournaal. Later presenteerde ze het tv-programma Goedemorgen Nederland. Daarna keerde zij terug naar de NOS waar zij het NOS-Journaal en grote live -evenementen voor NOS Actueel heeft gepresenteerd. Tot voor kort was zij regelmatig te zien als presentatrice bij het RTL nieuwsprogramma Editie NL. In 2002 kreeg Van Hulten de Philip Bloemendal Prijs, een prijs voor talentvolle jonge radio- en televisiemakers.
Als eerste een Kassa-uitzending met Brecht van Hulten bijwonen? Klik hier om u aan te melden . Bekijk hieronder een uitzending van Volgende Vraag: 

Meer over:

felix, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!