Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

De bespaartip

28-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
De kredietcrisis is continue in het nieuws. Mensen worden ontslagen, je kunt moeilijker een lening krijgen en je staat rood op je bankrekening. Hoe kun je geld besparen? Kassa, de verlenging schiet te hulp met een wekelijkse serie: de bespaartip… 
Frits en Anneke de Winter uit Aalten ruilen regelmatig van huis. Dit is een goedkope manier om in eigen land of een ander land op vakantie te gaan. Zo is de familie de Winter al in Canada, de Verenigde Staten, Frankrijk en België geweest. Je betaalt alleen het vervoer en bespaart flink op de kosten van een hotel of vakantiehuisje. Geld dat je weer kunt gebruiken om wat langer of een keertje extra op vakantie te gaan. Via onder andere de website www.holidaylink.com kun je huizenruilen.
Heeft u ook een originele tip en dan bedoelen wij niet 'zet de thermostaat een graadje lager of gebruik een spaarlamp'. Stuur dan een mailtje naar bespaartip@vara.nl . Van de leukste bezuinigingstips maken we een reportage.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!