Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Dagblad De Pers gaat weer landelijk

08-01-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
depers.jpg
Dagblad De Pers wordt weer een landelijke krant. De komende tijd gaat de oplage omhoog naar 250.000 exemplaren per dag, maakte uitgeverij Wegener donderdag bekend.
Het gratis dagblad werd sinds halverwege vorig jaar alleen nog verspreid in de Randstad. Nu komt de krant ook weer in de provinciehoofdsteden, universiteitssteden en plaatsen met veel forenzenverkeer te liggen. Daarnaast komt er een uitbreiding van de uitgiftepunten op de NS-stations en wordt de verspreiding bij bijvoorbeeld kantoren, winkels, universiteiten en ziekenhuizen verder verfijnd, zodat meer mensen de krant kunnen lezen. De uitgeverij streeft ernaar dat elk exemplaar van De Pers door gemiddeld vier personen wordt gelezen.
Verder verspreidt Wegener vier commerciële edities voor de regio's Noord-Holland, Midden-Nederland, de regio Den Haag en de regio Rotterdam. Door de wijzigingen in oplage, verspreiding en productformule moet het aantal lezers toenemen en moeten de specifieke doelgroepen die interessant zijn voor adverteerders groeien.
Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!