Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Curatoren Oad hopen op meer overnames

02-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
LOGO_OAD_06.jpg
De curatoren van Oad blijven hoopvol over een overname of doorstart van de nog resterende bedrijfsonderdelen in de boedel van de failliete reisorganisatie. Afgelopen dagen werden al drie onderdelen verkocht, maar voor touroperator Oad Reizen en reisbureaugroep Globe wordt nog ,,dag en nacht'' onderhandeld met meerdere partijen. Dat heeft de woordvoerder van de curatoren dinsdag laten weten.
Werknemers
Bij faillissement telde de Oad Groep ongeveer 1750 werknemers. Met de overname van het Oad Busbedrijf, SRC-Cultuurvakanties en Oad Business Travel is al voor zo'n 300 mensen de baan zeker gesteld, vertelt de zegsman.
Niet pessimistisch
Dinsdag hebben de curatoren ook een overleg gehad met de vakbonden. Belangenbehartiger Han ter Halle van vakbond De Unie zegt dat hij ,,niet pessimistisch'' uit dat gesprek naar buiten is gekomen. ,,Mij is verteld dat er serieuze belangstelling bestaat voor verschillende onderdelen van Oad. Ook voor de reisbureauketen Globe, waar wij eerst nog zorgen over hadden.'' ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!