Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Consumentenbond: NLEnergie opnieuw de goedkoopste

17 sep 2009
  •  
leestijd 1 minuten
1937246.jpg
De Nederlandse Energie Maatschappij (NLEnergie) is wederom als goedkoopste getest door de Consumentenbond. Dit blijkt uit het nieuwste onderzoek dat vandaag door de Consumentenbond is gepresenteerd en zal worden gepubliceerd in de aankomende Consumentengids.
In mei 2009 resulteerde onderzoek van de Consumentenbond onder Nederlandse energieleveranciers ook al in een koppositie voor de Nederlandse Energie Maatschappij in de belangrijkste categorie. Het betreft hier de in de markt verreweg meest voorkomende contractvorm; voor onbepaalde tijd met variabele tarieven.
"Dat wij de goedkoopste zijn, was voor ons uiteraard geen verrassing," zegt Pieter Schoen, algemeen directeur van NLEnergie, "maar de erkenning daarvan door een gezaghebbende organisatie als de Consumentenbond is voor onze organisatie heel belangrijk." In de reclame-uitingen van de Nederlandse Energie Maatschappij wordt veel nadruk gelegd op het feit dat overstappen voordelig is.
Bron: Consumentenbond

Meer over:

diginieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar