Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Bol.com geeft persoonlijke kooptips via Facebook-app

09-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bolcom-logo.jpg
Sinds eind vorige week kunnen Facebookgebruikers de Spin & Win applicatie van Bol.com in hun account installeren. De app heeft de vorm van een virtuele gokautomaat die aankooptips biedt wanneer iemand een zwengel aan de hengel van de gokautomaat geeft.
Selectie
Nederland moet dus massaal gaan ‘gokken’. De webapplicatie, die is ontwikkeld door Info.nl, maakt de selectie op basis van de onderwerpen die op Facebook door de gebruiker worden geliked.
Wedstrijdelement
Bovendien is er een wedstrijdelement aan de app toegevoegd. Gebruikers maken namelijk dagelijks kans op vijftige euro aan cadeaubonnen. Hiervoor moet de mascotte van bol.com, Billie, drie keer tijdens het 'gokken' in beeld komen. Er zit echter wel een limiet aan het aantal keer dat de consument een poging mag wagen: de app mag per consument vijf keer per dag gebruikt worden.
Aankoopsuggesties
Alle aankoopsuggesties verschijnen enkel op Facebook. Er bestaat geen mogelijkheid om die informatie terug te koppelen naar iemands eigen account op bol.com.
Bronnen: Emerce.nl/Entertainmentbusiness.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!