Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Bol.com breidt assortiment uit met eigen fotoservice

4 aug 2009
  •  
leestijd 2 minuten
1386675.jpg
Jaarlijks schieten we met onze digitale camera's miljoenen vakantiekiekjes, zodat we onze mooiste herinneringen ook kunnen delen met het thuisfront. Om te voorkomen dat deze vakantiefoto's op de computer blijven staan en in de vergetelheid raken, introduceert bol.com voor zijn ruim 2 miljoen klanten een eigen fotoservice.
De mediawinkel breidt hiermee zijn assortiment op natuurlijke wijze uit. Klanten van bol.com kunnen voortaan hun digitale foto's vereeuwigen in de vorm van een fotoboek of kalender. Ter introductie ontvangt iedereen bij bestelling van een fotoboek een eenmalige korting.
Digitale camera's hebben fotografie een enorme impuls gegeven. Uit de jaarlijkse Monitor Digitale Fotografie van Blauw Research blijkt dat negen van de tien Nederlandse huishoudens een digitale camera hebben. Goed voor miljoenen digitale foto's van vakanties, verjaardagen en andere momenten die we graag nog eens willen terugkijken. Hoewel het aantal digitale foto's de hoeveelheden analoog geschoten beelden royaal overstijgt, drukt bijna niemand meer de foto's af. Het digitale fotoboek kan in dit geval uitkomst bieden. Toch is slechts een op de vijf Nederlanders bekend met deze online service. Daarom laat bol.com zijn klanten kennis maken met het digitaal inplakken van foto's, in de vorm van een fotoalbum of een kalender. Zo blijven foto's voortaan niet meer ongebruikt op de computer staan.
De fotoalbums en kalenders zijn eenvoudig zelf samen te stellen via de website www.bol.com/fotoservice . De fotoservice van bol.com biedt keuze uit zeven formaten fotoboeken, van een pocketversie (14x13 cm) tot een groot album (42x30 cm). Ook voor de omslag is er volop keuze: een harde of zachte kaft, eventueel bedrukt met eigen foto's, of een chique linnen of imitatieleren omslag.
Bron: Bol.com

Meer over:

diginieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar