Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

'Bestuur DSB te lang op traject ontkenning'

12-10-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4790613.jpg
Het bestuur van DSB Bank heeft te lang ontkend dat er problemen waren met de financiële producten die de bank aanbood. Dit zei Jelle Hendrickx van het Steunfonds Probleemhypotheken maandag in reactie op het nieuws dat DSB Bank onder curatele is gesteld. Hij rekent erop dat de regeling die vorige week met DSB werd getroffen, zal worden nageleefd.
,,Dit was een ontwikkeling die in de lucht hing. Er is meerdere malen gebleken dat het bestuur veel te lang op het traject van de ontkenning heeft gezeten. Dat heeft kwaad bloed gezet onder de gedupeerden'', aldus Hendrickx.
Donderdag tekenden DSB en het Steunfonds een overeenkomst over de manier waarop klachten over hypotheken die door de bank zijn verstrekt, worden afgewikkeld. Hendrickx gaat ervan uit dat de regeling van kracht blijft en dat het nieuwe bestuur, dat bestaat uit de bewindvoerders, in gesprek zal blijven met het Steunfonds. (anp)

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!