Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

'Bestuur DSB te lang op traject ontkenning'

12 okt 2009
  •  
leestijd 1 minuten
4790613.jpg
Het bestuur van DSB Bank heeft te lang ontkend dat er problemen waren met de financiële producten die de bank aanbood. Dit zei Jelle Hendrickx van het Steunfonds Probleemhypotheken maandag in reactie op het nieuws dat DSB Bank onder curatele is gesteld. Hij rekent erop dat de regeling die vorige week met DSB werd getroffen, zal worden nageleefd.
,,Dit was een ontwikkeling die in de lucht hing. Er is meerdere malen gebleken dat het bestuur veel te lang op het traject van de ontkenning heeft gezeten. Dat heeft kwaad bloed gezet onder de gedupeerden'', aldus Hendrickx.
Donderdag tekenden DSB en het Steunfonds een overeenkomst over de manier waarop klachten over hypotheken die door de bank zijn verstrekt, worden afgewikkeld. Hendrickx gaat ervan uit dat de regeling van kracht blijft en dat het nieuwe bestuur, dat bestaat uit de bewindvoerders, in gesprek zal blijven met het Steunfonds. (anp)

Meer over:

diginieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar