Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Besluit over Perry Sport laat op zich wachten

07-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
perry sport 930x520
Duidelijkheid over een mogelijke doorstart van winkelketens Perry Sport en Aktiesport laat nog op zich wachten. Dat liet een woordvoerder van de curator van de failliete ketens maandag weten.
Eerder werd aangegeven dat er maandag al nieuws te verwachten viel. Dat beeld werd maandag echter bijgesteld. ,,De gesprekken lopen nog en kunnen nog wel enkele dagen duren'', aldus de woordvoerder. ,,De onderhandelingen zijn nogal complex, maar we zijn hoopvol gestemd. Er is voldoende reden voor optimisme.
''De sportzaken en moederbedrijf USG (in totaal 2500 medewerkers) werden onlangs failliet verklaard. Er wordt momenteel nog gesproken met negen partijen over een doorstart. Dat zijn zowel financiële investeerders als branchegenoten, uit binnen- en buitenland. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk winkels van Perry Sport en Aktiesport tezamen in één deal te verkopen. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!