Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 3 oktober om 19:05npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Beschadigingen bamboevloer zorgen al twee jaar voor irritatie

6 feb 2016
  •  
leestijd 2 minuten
Fallback image for card
Naden die niet mooi sluiten, lelijke plekken op de hoeken en beschadigingen op het hout: voor veel mensen ziet de bamboevloer van Sjan Verhoeven er prima uit. Sjan ergert zich al ruim twee jaar aan de lelijke plekken op haar bamboevloer.
In de zomer van 2013 liet Sjan Verhoeven haar nieuwe vloer leggen. Ze betaalde hier ruim €2100 voor en verwachtte hier dan ook jarenlang van te kunnen genieten. Na drie weken kwam zij er al achter dat dit niet ging gebeuren, want de eerste hoekjes lieten al los. Direct zocht ze contact met Harry Alderden die haar vloer had gelegd.
Groothandel
De vloerlegger komt bij Sjan langs en probeert verschillende technieken om haar vloer op te knappen. Als dat niet blijkt te werken verwijst hij door naar zijn groothandel waarmee hij een oplossing wil zoeken. Sjan hoort lange tijd niets meer, maar zit wel met haar beschadigde vloer.
Aangetekende brief
Eind 2015 komt onafhankelijk expert Jan van der Kroef kijken naar de vloer van Sjan. Hij schrijft een schaderapport waarin hij stelt dat de vloer gerepareerd kan worden door hem te schuren en tweemaal te lakken. Aan de hand van het schaderapport schrijft Sjan een aangetekende brief naar Harry Alderden. Er lijkt in eerste instantie niets te veranderen. Wanneer de Belbus opbelt blijkt dat hij wel bezig is om het voor Sjan op te lossen. Zij is het zat en heeft er geen vertrouwen meer in. Ze wacht hier namelijk al ruim twee jaar op!
Oplossing
Alderden wil niet voor camera reageren. Wel geeft hij aan de gang van zaken zelf ook verschrikkelijk te vinden. Schriftelijk bevestigt hij zijn oplossing. Jan van der Kroef zal op kosten van Alderden de vloer repareren. Hij zal de bamboevloer schuren en tweemaal in de lak zetten zodat de beschadigingen niet meer te zien zijn.
Belbus nodig?
Heb jij ook de belbus nodig? Schrijf naar Postbus 3000, 1200 CZ in Hilversum. Of mail naar belbus@vara.nl.

Meer over:

, ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!