Kassa

Berichten delen op sociale media

10-06-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
sociale_media.jpg
Een leuk bericht gezien op de website en wilt u dat graag delen op de sociale media? Leer nu hoe het werkt.
Facebook
Klik onderaan het bericht op het Facebooklogo en schrijf eventueel iets over het artikel. Ook kunt u in dit scherm aangeven welke mensen dit bericht mogen zien. Dit kunt u doen door rechtsonder op het pijltje te drukken en dan de vrienden of een groep aan te klikken. Daarna klikt u op 'delen' en verschijnt de link met hetgeen wat u erover heeft geschreven, op uw tijdlijn.
Twitter
Wilt u een bericht twitteren? Dan klikt u op het twitterlogo en logt u in met uw Twitteraccount. Vervolgens komt er een bericht met de link in het scherm te staan. Hierbij kunt u dan nog wat vertellen over het artikel. Daarna klikt u op 'tweeten' en komt uw bericht bij uw tweets te staan.
Google plus
Om een bericht te delen op Google plus, drukt u op het logo en logt u in met uw Google plusaccount. Dan kunt u iets schrijven over het artikel en linksonder aangeven wie het bericht mogen zien. Vervolgens kunt het delen door op 'Share' te klikken.
Linkedin
Via het blauwe plusje, kunt u het ook met andere sociale media delen, zoals met Linkedin. Klik hiervoor bij het blauwe plusje op het Linkedinlogo en log in met uw account. Geef vervolgens de letters in de verschijnen op het scherm. Vertel eventueel wat over het artikel, geef aan wie het mogen zien. Dit kan met mensen met wie u een Linkedinconnectie hebt, maar ook via e-mailadressen met mensen met wie u geen connectie heeft. Vervolgens klikt u op 'delen'.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!