Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Beperkt aantal groene flesjes Stella Artois 33cl teruggeroepen

03-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
stella artois
Stella Artois heeft een vrijwillige terugroeping aangekondigd van een beperkt aantal groene Stella Artois flesjes van 33 centiliter die stukjes glas kunnen bevatten. 

Veiligheid

Deze vrijwillige terugroeping is een voorzorgsmaatregel om de veiligheid van de consumenten te blijven garanderen en heeft alleen impact op de groene Stella Artois flesjes van 33 cl, met een houdbaarheidsdatum van 20/2/18 of 3/6/18 (zie hieronder voor de verpakkings- en tijdcode).

Stukjes glas

Deze terugroeping komt er na de ontdekking van een fout in de glazen verpakking van een beperkt aantal groene 33 centiliter flesjes die ervoor kan zorgen dat kleine stukjes glas afbreken en mogelijks in het bier vallen. In Nederland worden deze flesjes verkocht via Jumbo en een zeer beperkt aantal cafés en restaurants die groene flesjes serveren.

Codes nakijken

Vanaf vanmorgen, kun je de codes nakijken op de website stellaartoischeck.expertinquiry.com. Consumenten kunnen ook onze consumentendienst bellen op 0800-0230945 voor meer informatie. Consumenten wordt aangeraden het bier niet te drinken of andere toe te staan het bier te drinken. 
Bron: ABInBev
Stella Artois

Meer over:

stella artois, glas, bier
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!