Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Benzineoorlogje in Assen

11-08-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1559474.jpg
Automobilisten in de buurt van Assen kunnen vrijdag profiteren van acties van de plaatselijke Shell- en Tangopomp. Bij Shell kunnen zij tussen 14.00 en 15.30 uur hun tank gratis volgooien. Zij moeten wel verkleed komen als cowboy of indiaan. Bij Tango krijgt iedereen tussen 13.00 en 16.00 uur 40 cent per liter korting.
De kortingsactie van Tango is een reactie op de campagne ,,typetje tanken'' van Shell. Op negen actiedagen kunnen mensen gratis tanken bij een bepaalde Shellpomp als zij verkleed komen. De eerste actiedag was eind juli in het Noord-Hollandse Heemskerk, waar bruiden en bruidegommen hun slag konden slaan.
Vrijdag is Assen aan de beurt en de plaatselijke Tangopomp op nog geen kilometer van de Shellpomp slaat terug. ,,Mensen die gek zijn op verkleedpartijtjes en zegeltjes likken gaan naar de Shell, maar mensen die kunnen rekenen en goedkoop willen tanken gaan naar Tango Assen'', zegt algemeen directeur Martijn Beekhuizen van Tango.
Bron: ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!