Kassa

Ben jij helemaal klaar voor de zomer? Test je kennis met Kassa’s Zomerquiz!

08-07-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2072 keer bekeken
  •  
KASSA ZOMERQUIZ

Meer over:

kassa, zomer, zomerquiz
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Franske1958
Franske195813 jul. 2022 - 7:20

Wat een vreemde vragen, mijn antwoord staat er nergens tussen zie mijn commentaar hieronder. 1: Mijn huis hoeft niet af te koelen van mij, gaat vanzelf als het kouder weer wordt. 2: Oververhit door de zon??? Mijn GSM zit in mijn broekzak, het word niet heet daar. 3: Ik ga nooit in de zon zitten en heb altijd lange mouwen en een lange broek aan. 4: Ik gebruik altijd een droogrekje op zolder en waspods, ook in de winter. 5: Nooit last van. 6: ik ga nooit op vakantie, geen behoefte aan. 7: ik lust geen koffie. 8: Die melder is opgehangen door mijn verhuurder, die onderhoudt dat ding.

Natazz
Natazz10 jul. 2022 - 14:35

Waarom word een weggebruiker niet meer met kleine spotjes op tv(net als vroeger) geleerd wat de spelregels in het verkeer zijn. Meer beboeten op de kleinere boetes zoals onnodig links rijden. Dit zou het file probleem bijna helemaal oplossen. Dan zijn extra rijbanen bijna geheel overbodig. En als er dan om watvoor reden toch extra rijbanen nodig zijn waarom dan niet boven de huidige rijbanen dan houden we de koeien nog in de wei?

Helen 66
Helen 668 jul. 2022 - 12:00

Antwoord op vraag 8 klopt niet. Alle rookmelders moeten na 10 jaar in zijn geheel worden vervangen!

1 Reactie
Redacteur
Redacteur 8 jul. 2022 - 13:54

Wat je zegt klopt helemaal. Echter wordt dit niet ontkend in vraag 8. De vraag gaat puur over welke stelling die wordt benoemt juist is. Als je op 'lees meer' klikt na het indienen van je antwoord zul je inderdaad lezen dat je na tien jaar de rookmelder in zijn geheel dient te vervangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!