Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belwinkels gaan stroom verkopen

21-07-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2462303.jpg
In de ruim tweehonderd winkels van t for telecom kan voortaan ook stroom van energie:direct gekocht worden. Dat maakten de keten van telecomwinkels en de energieleverancier dinsdag bekend.
Consumenten kunnen in de telefoonwinkels informatie krijgen over de producten van de energieleverancier en een abonnement afsluiten. Bij het afsluiten van een energieabonnement kunnen klanten korting krijgen op een mobiele telefoon.
Directeur Jacques van Seeters van het energiebedrijf zegt al langer op zoek te zijn naar andere manieren om hun product aan te bieden. ,,In t for telecom hebben we nu een partner gevonden die specialist is in het verkopen van abonnementen in een soortgelijke markt.''
In het verleden verkocht bijvoorbeeld ook winkelketen HEMA energie, maar die is daar na anderhalf jaar mee gestopt. De HEMA bood als eerste klanten de mogelijkheid energie te kopen tegen een vaste prijs voor een langere periode. Toen andere leveranciers dat ook gingen doen, was dat voor HEMA reden eruit te stappen.
Bron: ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!