Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belbus: Prijs Postcodeloterij komt niet aan

  •  
23-11-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
195x90_postcodeloterij.jpg
Ton van Doorn speelt al jaren mee met de Postcodeloterij. Bij de Postcodeloterij vormen je postcode en je huisnummer je lot en je kunt ook meespelen op een ander adres dan waar je woont. Dat doet Ton.
Bloemetje gewonnen
Ton speelde twaalf jaar lang mee op z'n oude woonadres. Hij durfde eigenlijk niet op te zeggen. "Je zal zien, als je opzegt valt er direct een prijs in je straat", zei hij. Deze zomer kwam hij er via internet achter dat hij met het 'oude' lot een bos bloemen had gewonnen die nooit was aangekomen. Toen hij wilde opzeggen werd hem door een medewerker van de postcodeloterij een kadootje aangeboden om hem over te halen in ieder geval op zijn huidige adres mee te blijven doen. Dat kadootje kwam ook niet aan.
Fout ligt bij de post
Krijg je eigenlijk je prijzen wel als je meedoet op een ander adres dan je woonadres? We gaan op bezoek bij de Postcodeloterij. Daar bezweert Bea Post ons dat er bij meneer Van Doorn ongelukkigerwijs twee keer de post niet goed is bezorgd. "Iedereen mag op elk adres meespelen. Geldprijzen worden overgemaakt en als de post z'n werk doet komen cadeautjes gewoon aan", zegt ze.
Excuses
Ton van Doorn krijgt excuses en bloemen en daarmee is hij tevreden. De affaire helpt wel bij het minderen. Hij speelt nu nog maar met één lot mee. Vroeger waren dat er vier.
Zelf ook een klacht? Schrijf ons op Postbus 3000, 1200 CZ in Hilversum, mail naar belbus@vara.nl of stuur een tweet naar @BelbusVARA.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!