Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belbus: negen maanden wachten op bank V&D

  •  
09-11-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
195x90_bank.jpg
Irma de Zwart en haar vriend Remco zijn in maart gaan samenwonen in een gloednieuw appartement in het centrum van Breda. Ze hebben het gezellig samen, maar die oude kunstlederen love seat uit Remco z'n studentenhuis kan echt niet meer. Dat vond Irma al voor de verhuizing. Tijd voor wat nieuws!
Op internet goedkoper
In februari liep het stel tegen een mooi bankstel aan dat te koop stond op de livingafdeling van het plaatselijke V&D filiaal. Dubbend over de voor hen grote aankoop van €600 ontdekte Remco dat precies dezelfde bank op de website van V&D aangeboden werd met een korting van €200. Toen bleek dat de winkel niet van plan was dezelfde korting te geven besloten ze de bank op internet te bestellen.
Waar is de bank?
De bank kwam niet, want acht weken levertijd werden er zestien en dat werden er 24. Uiteindelijk kwam er een vrachtwagen van V&D...met de verkeerde bank. Opnieuw acht, veertien, 22 weken wachten. In totaal wachten Irma en Remco nu al negen maanden op hun nieuwe bank. Het geld dat ze betaald hebben is wel teruggestort, maar ze willen gewoon die bank.
Excuses van V&D
Als de Belbus V&D verzoekt de zaak uit te zoeken reageert het schuldbewust. De bank wordt de volgende dag geleverd en Irma en Remco hoeven niets te betalen. V&D biedt excuses aan en zegt dat dit niet zo had mogen gebeuren. Het bedrijf ontkent dat men bij de internetafdeling van de deal afwilde, omdat de bank missschien te voordelig was aangeboden. Lees hier de volledige reactie van V&D.
Zelf ook een klacht? Schrijf ons op Postbus 3000, 1200 CZ in Hilversum, mail naar belbus(at)vara.nl of stuur een tweet naar @BelbusVARA.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!