Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belangrijke veiligheidswaarschuwingen Zeeman voor pluche in tasje, strandauto en fluitje

02-05-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Logo_Zeeman_01.jpg
Zeeman waarschuwt consumenten voor 3 artikelen uit het assortiment, te weten pluche in tasje, een strandauto en een fluitje. Bij controle is gebleken dat de artikelen niet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Consumenten worden verzocht het artikel terug te brengen.
ARTIKEL: 54139 PLUCHE IN TASJE
Bij controle is gebleken dat er bij de rits van het tasje mogelijk kleine onderdelen kunnen ontstaan waardoor het tasje niet voldoet aan de gestelde veiligheidseisen en er verstikkingsgevaar kan optreden.
ARTIKEL: 56086 STRANDAUTO
Bij controle is gebleken dat er bij deze strandauto mogelijk kleine onderdelen kunnen ontstaan waardoor het artikel niet voldoet aan de gestelde veiligheidseisen en verstikkingsgevaar kan optreden.
ARTIKEL: 49176 FLUITJE
Bij controle is gebleken dat dit fluitje niet voldoet aan de gestelde veiligheidseisen waardoor verstikkingsgevaar kan optreden. Mocht u een artikel in uw bezit hebben dan verzoekt Zeeman u het terug te brengen naar een van de filialen, en krijgt u uw geld terug. Zeeman hecht sterk aan kwaliteit en veiligheid en doet er daarom alles aan om er voor te zorgen dat er alleen veilige producten verkocht worden. Afbeeldingen van de producten zijn te vinden op de poster van Zeeman . Bron: NVWA
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!