Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing speelgoed tankwagen

18-04-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Logo_Blokker.jpg
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt mensen die in het bezit zijn van een speelgoed tankwagen met artikelnummer 1534299 en EAN nummer 4006942716609. De tankwagen is verkocht in Blokker filialen vanaf april 2009.
Risico
Bij deze tankwagen bestaat de mogelijkheid dat kleine onderdelen kunnen losraken. Kleine kinderen kunnen deze onderdelen in de mond nemen: hierdoor ontstaat het risico voor verstikken of inslikken. Houd het product dan ook uit handen van kinderen jonger dan 3 jaar.
Retourneren
Blokker verzoekt klanten het artikel te retourneren bij het dichtstbijzijnde Blokker filiaal. Hier wordt het aankoopbedrag aan u terugbetaald.
Blokker hecht sterk aan de kwaliteit en de veiligheid van haar producten. De winkelketen biedt daarom zijn welgemeende excuses aan voor het ongemak. Voor verdere vragen kunt u terecht bij kwaliteit@blokker.nl of in een Blokker filiaal. Klik hier voor de waarschuwing van Blokker.
NVWA / Blokker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!