Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 19 september om 19:20npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Bedrijf sluit grote woningdeal in Nederland

2 feb 2016
  •  
leestijd 1 minuten
huizen-930x520
Het internationale vastgoedbedrijf Round Hill Capital sluit opnieuw een grote woningdeal in Nederland. De investeerder koopt bijna duizend woningen met een totale waarde van circa 100 miljoen euro, werd dinsdag bekendgemaakt.
Woningportefeuille
Het gaat om verschillende soorten huizen verspreid over het land, onder meer appartementen en eengezinswoningen. Round Hill was na de financiële crisis naar eigen zeggen de eerste buitenlandse investeerder die begon met het opbouwen van een grote woningportefeuille in Nederland.
Private verhuurder
Door deze deal komt het totale Nederlandse woningenbestand van Round Hill Capital neer op meer dan 8000 stuks. Daarmee is het een van de grootste private verhuurders van het land. De 954 woningen die Round Hill nu overneemt waren eigendom van Amvest, MN Services en meerdere private beleggers. Verspreid over heel Europa heeft Round Hill inmiddels ruim 100.000 woningen in beheer.

Meer over:

, , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!