Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Bakker Voskamp wint AD Oliebollentest

28-12-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Oliebolletje 930 520
Meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse mag zich de beste oliebollenbakker van Nederland noemen. De zaak kwam als beste uit de bus bij de AD Oliebolllentest 2015, schrijft de krant maandag.
Jury
Volgens de jury krijgt de consument er een ''topbol", die het cijfer 10 verdient. ''Knapperig vanbuiten, luchtig vanbinnen" en ''mooie neutrale smaak", is het panel van het Centrum voor Smaakonderzoek lovend. Vijf jaar geleden had de bakker ook al de beste oliebollen van Nederland. Op plek twee eindigde Bakkerij Olink in Maarssen. Daar krijg je een ''fantastische oliebol". ''Voor je het weet ben je aan de tweede bezig", aldus de jury. Brood- Banketbakkerij Jan Pieter Duin in Tiel completeert de top-drie met een ''bolletje van wereldklasse".
Het allerslechtst uit de test kwam Gebakkraam Parel in Venlo. Die zaak kreeg slechts een 3 voor de oliebollen.Het AD bezocht voor de test 164 bedrijven.
ANP/AD
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!