Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Auto.nl start verkoop nieuwe auto's op internet

17-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
auto_26.jpg
Auto.nl is de eerste Nederlandse website waar online nieuwe auto's gekocht kunnen worden. Waar het kopen van dvd's, cd's en boeken via internet al de normaalste zaak van de wereld is, was het kopen van een nieuwe auto op internet nog niet mogelijk. De website biedt uitsluitend nieuwe voertuigen aan.
Toekomstige autokopers kunnen via de website digitaal een auto samenstellen. Enkele weken later is deze dan op te halen in Breukelen. De koper doet een aanbetaling van 250 euro om de koop te bevestigen. Volgens Marque Joosten, van Auto.nl, bestaat de doelgroep uit particulieren tussen de 30 en 50 jaar. De nadruk ligt op vrouwen. Auto.nl zal zich niet focussen op het inruilen van auto's of onderhoud. Gemiddeld ligt de verkoopprijs voor een nieuwe auto op 12.000 euro. Autokopers krijgen een laagste-prijs-garantie. Joosten wil met Auto.nl uitgroeien tot de grootste dealer van Nederland. Later dit jaar zal het bedrijf zich aansluiten bij Thuiswinkel.org. Bron: Emerce.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!