Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zó maak je je hoed geurvrij

05-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
278 keer bekeken
  •  
zamarra
Pak je zomerhoed er maar weer bij! De zomer staat bijna voor de deur en dus is het tijd om je zomerhoed uit de berging te halen. Alleen als je hoed het hele jaar opgeborgen heeft gelegen ruikt die waarschijnlijk niet zo lekker meer. Zo'n zomerhoed kan natuurlijk niet in de was. De stinkende geur is echter simpel te verhelpen. Zamarra laat je zien hoe!
Kattengrit absorbeert vieze geurtjes, dus ook die van je hoed. Doe de hoed in een zak en doe er geurabsorberend kattengrit bij. Verdeel het kattengrit over de hoed heen en doe de zak dicht. Vervolgens vergeet je de zak een dag of drie, het mag zelfs een week. Als je daarna je hoed eruit haalt, zit er geen geurtje meer aan!
Heb jij vragen over het huishouden, opruimen of organiseren? Of wil je een mysterie opgelost krijgen door  Zamarra ? Mail naar:  kassa-online@bnnvara.nl
*Zie je een witte pagina en geen video? Youtube video’s zijn deelbaar met anderen via bijv. Twitter en Facebook. Dit betekent dat er sprake is van 'social cookies'. Daarom is het raadzaam om hier de cookies ‘voor sociale media’ groen aan te vinken (de bovenste). Of kijk Zamarra op Kassa's Youtube-kanaal.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!