Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Wespen bestrijden? Gebruik een plastic fles!

13-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Zamarra wespen thumb
Zamarra heeft opnieuw een tip tegen vliegende beestjes, ditmaal wespen. Want deze zoemende jongens wil je niet in huis hebben.

Bekijk de video hieronder*:

Heb jij vragen over het huishouden, opruimen of organiseren? Of wil je een mysterie opgelost krijgen door Zamarra? Mail naar:  kassa-online@bnnvara.nl .
*Zie je een witte pagina en geen video? Youtube video’s zijn deelbaar met anderen via bijv. Twitter en Facebook. Dit betekent dat er sprake is van 'social cookies'. Daarom is het raadzaam om hier de cookies ‘voor sociale media’ groen aan te vinken (de tweede van boven). Of kijk Zamarra op Kassa's Youtube-kanaal.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

latevogel
latevogel8 jul. 2019 - 16:03

Weer een dierensoort gevonden die dood moet omdat hij/zij niet in huis mag? Beter de deur dichthouden, rommel in huis/keuken opruimen en niet naar de wespen slaan! Worden ze kwaad en steken, net als een mens als je daar naar gaat slaan. Laat ze gewoon met rust, laten ze jou ook gewoon met rust.Wij hebben hier nooit last van de wespen en ze vliegen hier in grote aantallen door een soort platte conifeer die 3 meter bij de keuken weg staat en 2 meter van de zitplaatsen op het terras. Nog nooit last van gehad. Wat een akelige dood voor zo'n onschuldig diertje die ook een belangrijke natuurlijke rol heeft.Waar we wel last van hebben zijn de 12500 auto's die voor het huis langs jakkeren, de één nog sneller dan de ander terwijl je met maximaal 50 km door de straat mag rijden. Zamarra, heb je daar ook een val voor???

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!