Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Welke techniek wordt hier getest?

08-03-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_teslamodelsprototype.jpg
Een oplettende bestuurder zag een Tesla Model S voorbij rijden die er niet helemaal standaard meer uitzag. Wat is Tesla hier aan het testen?
Allerlei antennes en andere technologie duidt er meestal op dat een autofabrikant iets nieuws aan het testen is. Op deze Model S zien we onder andere een groot en zwaar uitziend element op het dak liggen. Dat kan verschillende dingen betekenen. Tesla is de vierwielaandrijving aan het testen door extra gewicht toe te voegen aan de auto. Vierwielaandrijving komt namelijk op de Model X en later ook op de Model S. Een andere mogelijkheid is dat dit een prototype voor een zelfrijdende auto is. Een lid van het Tesla Motors Club forum zag dezelfde auto geparkeerd staan bij een Supercharger en merkte dat er binnenin een grote 'stop-knop' zat. Het is ook mogelijk dat Tesla hier het gewicht van de Model X aan het simuleren is om te zien hoe het onderstel zich gedraagt en hoe de auto onder deze omstandigheden rijdt. Tesla Motors Club forum
Tesla Motors Club
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!