Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Wegwerpbarbecues getest, regels voor handbagage en slechte adem

31-07-2007
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
3530441.jpg
Kassa 3 test wegwerpbarbecues. Het goedkoopste model gooit verrassend hoge ogen! Hoe zit het precies met de handbagage als je gaat vliegen? Elisbeth gaat naar Schiphol en zoekt het uit. Verder in deze laatste uitzending van het seizoen: welke zonnebrillen bieden de beste bescherming? Wat kun je doen tegen slechte adem? En gedupeerden vertellen over hun slecht verlopen bezoek aan het Arrow Classic Rock festival.
Wegwerpbarbecues getest!
Het wordt weer mooi weer, dus hoog tijd voor een serieuze barbecue-test. Kassa 3 testte de wegwerpbarbecues; kant en klare barbecues die je met maar een lucifer hoeft aan te steken. Of ze allemaal goed werken? Je ziet het in Kassa 3!
De regels voor je bagage op Schiphol
Dit jaar zijn de bagageregels voor handbagage in het vliegtuig aangescherpt. Hoe zit het nu precies, wat mag wel en wat mag niet mee het vliegtuig in? Elisabeth gaat naar de security op Schiphol om het uit te zoeken.
Een dure of een goedkope zonnebril?
Als de zon schijnt, zet je een zonnebril op. Een heel dure merkbril, of gewoon een bril van een tientje. Jalal vraagt zich af of er verschil is tussen dure en goedkope zonnebrillen en of het gevaarlijk is als je geen zonnebril draagt.
Wat doe je tegen een slechte adem?
Een broodje shoarma met knoflooksaus? Heerlijk!  Maar je gaat er wel van uit je mond stinken... En helpt een kauwgumpje dan wel? Kassa 3 zoekt uit wat je het best kunt doen tegen een slechte adem.
Gedupeerden Arrow Rock Festival
Het jaarlijkse Arrow Rock Festival in Bidinghuizen is dit jaar niet geheel volgens plan gegaan. Samen met de politie heeft de organisator Mojo een verkeersplan opgezet om files te voorkomen en om alles in goede banen te leiden. Dit was echter niet het geval,  want mensen stonden gemiddeld vier uur in de file, waardoor er grote gedeeltes van concerten werden gemist. Bij de ingang van het terrein onstond er ook chaos, omdat de doorstroom niet soepel verliep wegens een parkeerheffing voor het terrein.
Na een aantal klachten van bezoekers kwam Mojo met een open brief: Ondanks de files heeft u echter toch het overgrote deel van de programmering, waaronder de hoofdacts, van het Arrow Rock Festival kunnen zien. Aan uw verzoek om restitutie kunnen wij daarom helaas niet tegemoet komen.
Kassa 3 ging samen met de gedupeerden verhaal halen bij de organisator van het jaarlijkse festival. Krijgen de gedupeerden hun geld terug?

Meer over:

kassa 3
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!